Oznámení nepřítomnosti

Zde oznamte svou nepřítomnost v případě, že nebudete na TF déle jak týden. Zároveň můžete v tomto fóru požádat o ukončení hry.

Re: Oznámení nepřítomnosti

Odeslatod Jason Irmitrij v 6. 10. 2009, 19:51

Hlásím, že na dobu neurčitou (pravděpodobně ale dva týdny) nebudu dostupný pro psaní logů.
V pondělí jsem narychlo odjel do Prahy za prací, a nemám sebou notebook. Na internet se dostanu pouze z kavárny, a to vždy jen na chvíli...
Navíc si připravuji poslední log pro ukončení linie s Jasonem Irmitrijem, a propracovávám novou postavu (tentokrát opravdu ST).
Až budu dostupný, tak se samozřejmě ozvu, ale v mezičase budu číst nové logy, jak to jen bude možné.

Kdyby mně někdo chtěl kontaktovat, nastavil jsem si ICQ na přeposílání zpráv na mobil...
Velící lodní mistr Jason Irmitrij - vědecký důstojník USS Scorpion
Jason Irmitrij - kapitán ESS Entropia(nyní zničené), lodi z budoucnosti zaniklé časové linie
Jason Irmitrij
Pisálek
Pisálek

Odeslatod Thomas Johnson v 7. 10. 2009, 9:11

Obávám se, že bitvu o můj krk začíná vyhrávat bakterie (v lepším případě vir). Následující dva tři dny bude komplikovanější mě zastihnout na netu, icq. Log napíšu rád, ale jenom s ohledem na můj aktuální stav... :? Díky za pochopení.
Obrázek
The only thing unbearable is that nothing is unbearable. (A. Rimbaud)
Thomas Johnson
Legenda
Legenda

Odeslatod Claire Mirren v 29. 10. 2009, 20:13

Od zítřka do neděle budu na FFS (reprezentovat TF, samozřejmě :D ) a nedostupná.

Doufám, že po návratu snad pohneme s rozepsaným multilogem (Thomasi, Lanno? Snažím se vás odchytit na icq, ale zatím neúspěšně. Myslím, že bychom to už měli dopsat...)
Obrázek
Obrázek
Claire Mirren
Král fóra
Král fóra

Odeslatod Brean v 12. 11. 2009, 23:50

Od pátku 13.11. (nešťastný to den :)) do úterý 24.11. včetně budu pravděpodobně mimo dosah internetu (doma).
Obrázek + Kelmaq (Veqlargh)
Když se chce, tak to jde.
Brean
Legenda
Legenda

Odeslatod Lanna v 26. 11. 2009, 21:33

Příštích několik dní pá (27. 11.) - čt (3. 12.) budu služebně mimo internet a tím pádem i mimo TF.
Obrázek
Lanna
Legenda
Legenda

Odeslatod Brean v 11. 12. 2009, 22:03

Abych nezapomněl - za týden (18.12.) odjíždím domů, kde nebudu na icq v takové permanenci jako dosud, takže v praxi nejspíš nepoužitelný k nějakému logu. Prázdniny mi skončí 3.1., pak jsou ještě dva týdny výuky a nastupuje zkouškové období, kde to s TF aktivitou taky nebude moc růžové.
Brean
Legenda
Legenda

Odeslatod Jason Irmitrij v 13. 12. 2009, 16:48

Tak jsem se konečně po delší době dostal znovu k netu (ty dvě krátké návštěvy i-net kavárny nepočítám) a budu se moci opět věnovat TF.

Dneska jsem konečně dočetl všechny nové logy, co se tu za dobu mé nepřítomnosti nahromadily, takže se budu moci opět zapojit. Předem ovšem upozorňuji, že na dobu blíže neurčitou mám v práci nestabilní směny a nemohu zaručit žádný čas on-line s dlouhodobým předstihem... :-(
Navíc připojení je tady na ubytovně (ano, jsem kvůli práci v Praze) poměrně mizerné, takže se budu snažit využít každou příležitost, když už se na net dostanu...
Jason Irmitrij - kapitán ESS Entropia(nyní zničené), lodi z budoucnosti zaniklé časové linie
Jason Irmitrij
Pisálek
Pisálek

Odeslatod Betlh BortaS v 27. 12. 2009, 11:22

Omlouvám svou nepřítomnost od dnešního dne až do doby po novém roce.
Obrázek
Betlh BortaS
Král fóra
Král fóra

Odeslatod John Sheppard v 2. 1. 2010, 18:34

Od 4. ledna asi do 20.ledna mám zkouškový, takže moje aktivita bude nejspíš mizivá :vulcan:
Obrázek
John Sheppard
Závislák
Závislák

Odeslatod Roco v 4. 1. 2010, 21:18

Takových by bylo :D
Obrázek
Obrázek

"Zapneme-li přístroj, funguje lépe" -StarFleet Enginering
Roco
Legenda
Legenda

Odeslatod Lanna v 3. 2. 2010, 23:49

Chci se omluvit za svou nepřítomnost, která trvá a trvat bude, a to i při nejlepší vůli do konce příštího týdne.
Obrázek
Lanna
Legenda
Legenda

Odeslatod Arianus v 2. 3. 2010, 18:56

Až do 17.3. budu v silném útlumu - podílím se na dobrovolnické činnosti ve prospěch memorialu za jednu vojačku, která padla v Iráku 16.3. před 4mi lety.
"Vesmír vždy stojí při nás, když jdeme za svými sny, jakkoli hloupé by se mohli zdát. Jsou to naše sny a jen my víme, jakou cenu za ně platíme." [*] CPO T'Shin
Arianus
Legenda
Legenda

Odeslatod Skalar v 13. 3. 2010, 23:11

ospravedlnuji se ze sem se poslednich par dni nezapajel do pribehu ale mam tady bakalarku + ted byl u nas v bratislave con takze sem na nem delal. Taky pristi tyden tak do ctvrtku nebudu mit moc casu, pak se vratim ke vsem aktivitam.
Obrázek
--------------------------------
ssr-world.com
--------------------------------
Skalar
Přispěvovatel
Přispěvovatel

Odeslatod Brean v 31. 3. 2010, 22:13

V týdnu s Velikonocemi, tj. od nejbližšího pátku do další neděle, tj. 2.-11.4. budu doma, kde mám velice sporadický přístup na internet (dvakrát, třikrát zkontroluju mail a fórum). Po tuto dobu předám současné kadety (Iroquois, SirArag, Dominique) do péče Claire Mirren, takže případné dotazy či návrhy na další postup směřujte v tomto období na Claire. Na volby do Rady už bych měl být zase v Praze. :-)
Brean
Legenda
Legenda

Odeslatod Jason Irmitrij v 5. 4. 2010, 10:14

Po delší nepřítomnosti se zase hlásím zpět.

Měl jsem problémy s netem a vyhořela mi grafika na notebooku, ale naštěstí už mám opět přístup, tentokrát z domácího počítače (což předtím nešlo). Potřebuji ještě dočíst nové logy, pak se opět zapojím...
Jason Irmitrij
Pisálek
Pisálek

PředchozíDalší

Zpět na Nepřítomnosti a ukončení hry

•   Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník