Spamboti

Sem můžete směřovat všechny vaše připomínky ke hře

Re: Spamboti

Odeslatod Claire Mirren v 11. 1. 2010, 18:27

Možná jsem to tu už navrhovala a bylo mi vysvětleno, proč to je špatný nápad, v tom případě se omlouvám, ale...

Myslím, že to bylo na tomto fóru: http://forums.dragcave.net/, ale v každém případě jsem objevila topic, kde každý nově registrovaný musí napsat něco ve stylu "Hi, I'm new" a teprve pak má plná práva, nebo tak něco... Vzhledem k tomu, že mám pocit že spamboti rádi spíše zakládají svůj vlastní topic, co dát jako podmínku plné registrace ozvat se v přihlašování nových hráčů, s tím, že bez toho se psát nedá?
Bylo by to moc restriktivní? Moc těžké na naprogramování? Fungovalo by to vůbec?
Obrázek
Obrázek
Claire Mirren
Král fóra
Král fóra

Odeslatod John Sheppard v 11. 1. 2010, 19:30

Nevím, mě se to zdá zbytečně jako zbytečně složity řešení. Lepší by bylo nahradit captchu otázkou, jak už navrhoval Tom. Protože pokud se udělá třeba 10 otázek typu: "Kolik je druhá odmocnina ze čtyř?". Protože ta captcha (která se dá ještě přečíst) zastaví jenom některý spamboty. Ten kdo si dá tu práci a udělá do spambota solidní alogoritmus pro zpracování obrazu se přes ni dostane vždycky.
Obrázek
John Sheppard
Závislák
Závislák

Odeslatod Claire Mirren v 11. 1. 2010, 19:35

Taky možnost. :)
Obrázek
Obrázek
Claire Mirren
Král fóra
Král fóra

Předchozí

Zpět na Problémy a návrhy vylepšení

•   Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník