Přihlášení nových členů

Moderní základna, umístěná dva kilometry pod hladinou oceánu.
Noví hráči, hlašte se v tomto fóru, zde bude probíhat váš výcvik.

Moderátor: T'Challo

Re: Přihlášení nových členů

Odeslatod Bhaelin sh'Thaar v 23. 1. 2010, 23:24

ahoj, vítám tě mezi námi :)

víc ti řeknou pověřené osoby, kterou já nejsem, ale rád bych se jako jeden z mála andoriánů tady pozastavil nad něčím z tvého životopisu:

dezmont napsal:Popis:Vyrůstal jsem v rodině která mě neměla ráda a byl jsme od otce často bit

který z tvých dvou otců tě často bil? :) rodinný život andoriánů je trochu složitější a upřímně zdá se mi obecně divné, že by k takovému patologickému jevu jako týrání dětí v jejich společnosti vůbec docházelo - Andoriáni jsou taky rasa postavená na logice, byť se násilně nebrání emocím, ale představte si Vulkánce fyzicky týrajícího své dítě :vulcan:

ale tak možná svým příběhempřepíšeš dějiny, to se na TF stává, takže proč ne :twisted:

(musím si svoje "příbuzné" hájit, no :lol: )
"Zprávy mají velikost, třeba i nulovou, a mají nějaký význam, třeba i žádný."
Bhaelin sh'Thaar
Pisálek
Pisálek

Odeslatod Brean v 24. 1. 2010, 15:55

Bhaelin sh'Thaar napsal:Andoriáni jsou taky rasa postavená na logice, byť se násilně nebrání emocím, ale představte si Vulkánce fyzicky týrajícího své dítě :vulcan:

Zajímalo by mě, z čeho vycházíš, když Andoriáncům přikládáš vulkánsky chladnější chování. :shock: Kdo viděl TOS nebo ENT, musí vědět, že Andoriánci jsou naopak temperamentní válečnická rasa, což dokazují kanonické informace:
Memory Alpha napsal:Andorians were a militaristic race, exemplified in small part by weaponry without stun settings. They consider it an honor to serve in their Imperial Guard, and military rank greatly influenced social reputation. ... They considered themselves deeply emotional, passionate, even violent...

Každopádně tě vítám mezi námi, dezmonte, a požádám tě o icq číslo (nebo jiný kontakt), abychom se mohli domluvit na dalším postupu. ;-) Můžeš ho uvést buď přímo tady, nebo ho zadat ke svému účtu na fóru.
Obrázek + Kelmaq (Veqlargh)
Když se chce, tak to jde.
Brean
Legenda
Legenda

Odeslatod Bhaelin sh'Thaar v 24. 1. 2010, 23:01

mno konkrétně jsem vycházel (už při studiu pro účely postavy Bhaelina) např. ze zirland.wz.cz

Andoriáni jsou od přírody válečníci, ale v průběhu vývoje se naučili ovládat tuto vlastnost. Hodně v tom pomáhá logika.
Bhaelin sh'Thaar
Pisálek
Pisálek

Odeslatod Brean v 24. 1. 2010, 23:51

to Bhaelin: Co jsem si tak prohlížel ty zmíněné stránky, narazil jsem na dvě věci...
1) Web minimálně na jednom místě odporuje Memory Alpha. Tvrdí, že Andoriáni poznali Vulkánce "jen o několik let dříve" před setkáním "s lidmi v roce 2118". A pokud "několik let" neznamená století, pak to odporuje údaji na Memory Alpha, podle níž měli Andoriáni hraniční spory s Vulkánci v 50. letech 20. století.
2) A nejen to, minimálně na jednom místě web odporuje také sám sobě. Tady jsou Andoriáni "o něco menší a výrazně štíhleji stavění než průměrný Pozemšťan", zatímco zde jsou dle uvedených průměrných údajů výrazně vyšší a hmotnější než lidé. Třeba takový Shran určitě 2,4m neměl. Btw Bhaelin tedy nemusel být ještě o 20cm nad avizovaným průměrem, aby byl považován za velmi vysokého i mezi Andoriány. ;-)

Proto bych k danému webu přistupoval skutečně s velkou rezervou a raději se obracel na věrohodnější MA. Jinými informacemi než kanonickými (nebo popsanými na TF) se tady nelze moc ohánět. ;-)
Brean
Legenda
Legenda

Odeslatod Bhaelin sh'Thaar v 25. 1. 2010, 16:45

ale aspoň ta otázka "který otec" platí pořád :oops:
Bhaelin sh'Thaar
Pisálek
Pisálek

Odeslatod Iroquois Blake v 7. 2. 2010, 17:09

Zdravím,
rád bych opět zkusil přihlásit svou postavu.

Jméno: Iroquois Blake
Rasa: Člověk
Věk: 19

Také bych se rád zeptal, proč byl můj profil namísto přijetí do hry smazán? Neporušil jsem žádné pravidlo, takže nechápu. Pokud je to pro to, že už nechcete do hry přijímat nové lidi, tak byste nás neměli na stránkách zvát k připojení se.

To by bylo asi tak všechno. Doufám, že se dočkám i něčeho víc, než jen smazání bez udání důvodu.

S uctivým pozdravem
Iroquois Blake
Iroquois Blake
Návštěvník
Návštěvník

Odeslatod Brean v 7. 2. 2010, 18:45

Ahoj, Iroquoisi,
především se omlouvám za nechtěné smazání účtu - promazával jsem účty spambotů a nejspíš to bylo zrovna v době, kdy ses zaregistroval, ale ještě jsi nedopsal přihlášku (před promazáním na AHF nová přihláška nebyla). :oops: Nové hráče samozřejmě vítáme, tím spíše ty, které toto nedorozumění neodradí. ;) Už jsem si přidal tvé ICQ, takže další postup domluvíme přes něj. Pokud bys chtěl změnit své jméno na to původní registrované (Iroquiz Blake), není problém.
Brean
Legenda
Legenda

Re: Nový člen.

Odeslatod Jakke v 16. 2. 2010, 16:37

Zdravim Flotilu,
hlasim se do sluzby.
Jmeno: Jakke Walker
Rasa: Clovek
Vek: 26

Ocekavam instrukce.

Jakke Walker
Jakke
Šum v subprostoru
Šum v subprostoru

Odeslatod Brean v 17. 2. 2010, 14:16

Vítám tě na TF, Jakkeu,
poprosil bych o tvé ICQ (přidej ho třeba do svého účtu na fóru) nebo o přidání toho mého (v tom případě dej najevo, že jsi z Theta Fleet). Další postup si domluvíme přes něj. Pokud už máš tušení, co je to log, a chceš hned psát, prvním úkolem bude napsat log o příletu tvé postavy na Heavenward, abychom viděli, jak na tom s psaním jsi a podle toho přizpůsobili případný další postup.
Brean
Legenda
Legenda

Odeslatod Henri v 12. 3. 2010, 22:43

Zdravim, som tu novy a rad by som sa zapojil do hry 8)
Meno: Henri James
Rasa: Clovek
Vek: 25

Ako teraz postrupovat?

Dakujem za skore vybavenie ziadosti.
Henri
Šum v subprostoru
Šum v subprostoru

Odeslatod Brean v 14. 3. 2010, 19:03

Vítám tě na TF, Henri. ;-)
Platí pro tebe víceméně totéž, co pro Jakkea. Tzn. o postupu bychom se domluvili přes ICQ, buď ho tedy uveď zde nebo mě kontaktuj přímo (tak, abych věděl, že je to někdo z TF). Tvým prvním krokem by mělo být napsání úvodního logu o nástupu na Akademii, případně o příletu na Heavenward. Pokud budeš mít jakékoli otázky k tomu, jak log napsat, samozřejmě na ně rád odpovím. Těším se, že se zapojíš do našich řad. ;-)
Brean
Legenda
Legenda

Odeslatod Henri v 14. 3. 2010, 21:24

Hmm, presiel som skoro cele forum a neveim najst miesto, kde napisat nejaky pispevok, mozes mi to vysvetlit? :lol:
Henri
Šum v subprostoru
Šum v subprostoru

Odeslatod Brean v 15. 3. 2010, 1:06

Pokud bys chtěl rovnou někam postnout log, můžeš do Příběhové linie SB Heavenward. ICQ můžeš uvést buď do svého účtu na fóru, nebo ho napiš jednoduše přímo zde jako příspěvek na fóru a po ICQ už ti všechno vysvětlím. ;-)
Brean
Legenda
Legenda

Odeslatod SirArag v 16. 3. 2010, 21:35

Zdravím, zde jsou základní informace o mé postavě:

Jméno: Sebastian Johannessen
Rasa: Člověk
Věk: 22
SirArag
Šum v subprostoru
Šum v subprostoru

Odeslatod Brean v 16. 3. 2010, 21:58

Pokud mají Henri James a Jakke Walker stále zájem o TF, nechť se ozvou - v tomto počtu již lze rozumně rozehrát nějakou minimisi. AtariGabriel a Iroquois Blake se občas mihnou na ICQ, takže s nimi se pokusím domluvit.
Perlička na závěr hlášení: SirArag byl čirou náhodou objeven přes citaci na Lamerovi. :lol:
Brean
Legenda
Legenda

PředchozíDalší

Zpět na Základna Heavenward

•   Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník