Kacířský nápad oživit mého Bhaelina

Potřebujete s něčím pomoci? Ptejte se zde.
Též zde najdete pomoc, pokud jste v této hře poprvé.

Kacířský nápad oživit mého Bhaelina

Odeslatod Bhaelin sh'Thaar v 6. 11. 2009, 14:05

mě tak napadlo (hýřím teď optimismem a několik let hromaděným literárním potenciálem :D ) , že bych krom své nové Angelínky přibral ještě nějakou další...a napadla mě tato odvážná myšlenka, přivést zpět k životu mého modrého rambiče Bhaelina

ale s tím bych potřeboval pomoct někoho, kdo pamatuje ty časy, protože sám si teďka nejsem úplně jistej, jak to s andoriánem vlastně dopadlo...pamatuju se, že jsem už tak nějak věděl, že mě to aktuálně neba, takže jsem plánoval ho nějak zranit a uvést do kómatu, kde by mohl být zapomenut a nebo "zakonzervován" do časů příštích, kdy bych se znova vrátil, což se stalo teď :) ...jenže problém je, že už si nepamatuju, jestli jsem takovej log opravdu napsal a poslal...a plus taky nevím, jestli pak taková postava v kómatu mohla přežít věci příští, kterých jsem se už nezúčastnil (a mohla by tak dneska být kdesi v centru HF pro dlouhodobě nemocné, kde by se náhle mohla po letech probrat)

poradí někdo, kdo si tyhle časy pamatuje? Excalibur nějak nemá jako jediná loď záznam na ThetaWiki, takže tam jsem to zkonzultovat nemoh...

a nebo mi někdo řekněte, ať neblbnu a nechám Bhaelina spát... :P :lol:
"Zprávy mají velikost, třeba i nulovou, a mají nějaký význam, třeba i žádný."
Bhaelin sh'Thaar
Pisálek
Pisálek

Re: Kacířský nápad oživit mého Bhaelina

Odeslatod Roco v 6. 11. 2009, 17:53

Na takový log si nevzpomínám, což ani zdaleka neznamená, že tu skutečně nebyl :). Nicméně to podle mě není špatný nápad. Vždy se lépe navazuje na staré postavy co mají nějakou historii než vymýšlejí nové...

A ještě něco, pokud tu postavu znovu budeš používat, doporučuji spíš pár let služby na lodi někde jinde, kde nabíral zkušenosti, než komatózní stav, opět je to pro hru mnohem lépe využitelné.
Obrázek
Obrázek

"Zapneme-li přístroj, funguje lépe" -StarFleet Enginering
Roco
Legenda
Legenda

Odeslatod Bhaelin sh'Thaar v 6. 11. 2009, 18:05

no vidíš...to taky není špantý nápad :lol:

btw. je možné, že opravdu nebyl...já si jenom pamatuju, že jsem ho napsat chtěl, jestli se to taky stalo, to už mám vokno :oops:
Bhaelin sh'Thaar
Pisálek
Pisálek

Odeslatod Martel Tarkin v 6. 11. 2009, 20:48

Posledně tvá postava sloužila na Scorpu jako šéf TB sekce.
Pak jsi zneaktivněl, takže se ti nic, myslím, nestalo. Stačí tedy jenom vymyslet, kde jsi sloužil a můžeš se vrátit. :-)
Obrázek

"DSRF je blahodárná instituce. Při přítomnosti člena DSRF na lodi se vyskytuje dobrá nálada, výborná pracovní morálka a především nadšení." Martel Tarkin, rok 2401
Martel Tarkin
Závislák
Závislák

Odeslatod Bhaelin sh'Thaar v 6. 11. 2009, 21:47

vida...takže jsem úspěšně úplně zapomněl na to, že jsem misi v M104 prošel celou... :mrgreen:

teďka zrovna čtu svoje logy ze Scorpu, o kterejch si ani nepamatuju, že jsem je kdy napsal :o :shock:

p.s.: nemá někdo taky záznam mise v M104? abych si doplnil trhliny v paměti...na wiki není nic...
Bhaelin sh'Thaar
Pisálek
Pisálek

Odeslatod Lanna v 6. 11. 2009, 21:59

Obrázek
Lanna
Legenda
Legenda

Odeslatod Bhaelin sh'Thaar v 6. 11. 2009, 22:25

to sou mise Scorpionu, ty jsou i na Wiki a zrovna si je čtu...ale to bylo až potom (mimimálně podle toho, že moje účinkování na Scorpu začínalo tím, že Bhaelin chlastá v baru a dělá pašeráka, aby zapomněl, co bylo v M104...jeho majiteli se to posléze zdárně povedlo :lol: )...já bych právě potřeboval Excalibur

edit: HA! přece jenom jsem ten "uspávací log" opravdu napsal a postnul...Mise "Rozbité zrcadlo" příspěvek "Going to sleep" :borg:

ještě si dovolím citovat dovětek k tomu logu: Nebojte se, Bhaelin není mrtev, jenom spí…a jednou se vrátí a s ním přijde…ale to se ještě uvidí :-)

no a tak mě teda máte tady :lol:
Bhaelin sh'Thaar
Pisálek
Pisálek

Zpět na Dotazy ke hře

•   Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník